Prijsvragen bij Large

Win kaarten voor Pitfest

Win kaarten voor Pitfest

Sluitingsdatum: 10.03.2017

Volledig uitverkocht: Pitfest, het tofste metal, punk en hardcore festival van Nederland. Maar toch kun je erbij zijn, daarvoor hoef je alleen maar deze prijsvraag te winnen.

Het festival wordt gehouden op 8 april 2017 en pakt uit met o.a. Napalm Death, Crowbar, God Dethroned, No Turning Back en God Macabre.

Het uitverkochte indoor festival vindt plaats in het Drentse Erica.
Meer info over dit festival: klik hier.

De hoeveelste editie van Pitfest wordt in 2017 gehouden?

Contactgegevens

Adres:

Large Wintercatalogus 2016

Algemene voorwaarden en spelregels voor prijsvragen

Deze actie is voorbehouden aan bezoekers van Large Online. Deelname aan deze prijsvraag is geheel vrijwillig en geeft geen verplichtingen tot aankoop. Medewerkers van Large en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

Wet op de privacy: Ons adressenbestand is aangemeld bij de registratiekamer. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat er nooit gegevens aan derden zullen worden overgedragen zonder jouw toestemming. Dus bij Large hoef je niet aan te geven dat je niet wilt dat er met je gegevens wordt gehandeld, als wij van de gegevens gebruik willen maken vragen wij dat aan jou. Mocht je ooit iets in de bus ontvangen waarvan je weet dat de gegevens bij ons vandaan komen laat dit dan altijd aan ons weten!  

Het gebruik van de verzamelde gegevens kan te allen tijde worden stopgezet door een e-mail te sturen naar mailbox@large.nl / mailbox@large.be

Toestemming: Met het aanvinken van de checkbox tijdens het aanvragen van de catalogus of nieuwsbrief ga ik akkoord met het privacy statement: privacy statement .

We zullen je informatie alleen gebruiken om je nieuwsbrieven en/of de catalogus toe te sturen. We zullen het niet delen met anderen. Je mag je altijd afmelden door op de link in de nieuwsbrief te klikken, of door hier te klikken: Uitschrijven .

Lees a.u.b. onze Privacy Statement aandachtig door.

alle prijsvragen