Klantenservice


Als je vragen of suggesties hebt, horen we graag van je!

Klachtenafhandeling:

Ondanks dat wij altijd proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over een product, de levertijd of iets anders. Je kunt je klacht kenbaar maken door een bericht aan de service afdeling te sturen middels onderstaand formulier. Klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Large Popmerchandising B.V. is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, wat aangeeft dat wij ons verplichten, om ons aan de algemene voorwaarden te houden, die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. Ben je niet tevreden over onze producten of service? En slagen wij er -samen met jou - niet in om tot een voor jou bevredigende oplossing te komen? Dan kun je je geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk op de website van Thuiswinkel Waarborg voor meer informatie of ga naar de website van de geschillencommissie, http://www.sgc.nl.

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Large is gevestigd bevoegd, tenzij Large voor de rechter van jouw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.
Vanaf 15 februari 2016 heeft de Europese Commissie een online platform gelanceerd voor buitengerechtelijke geschillenbeslechtingen op contractuele verplichtingen uit online verkoop overeenkomsten of online service overeenkomsten tussen een klant woonachtig binnen de Europese Unie en een ondernemer gevestigd binnen de Europese Unie. Je kunt dit OS platform vinden via de volgende URL: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Verhuisberichten

Een adreswijziging binnen Nederland kun je rechtstreeks aan ons doorgeven bij het onderdeel verhuisbericht. Je kunt je adreswijziging ook doorgeven via het digitale verhuisboekje van Verhuisvriend.nl. Selecteer Large en wij bevestigen automatisch via Verhuisvriend.nl dat je adreswijziging verwerkt is. Je ontvangt onze catalogus dan keurig op je nieuwe adres.

Large Popmerchandising BVBA draagt het BeCommerce Label. Dit betekent dat onze website door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd wordt op het respecteren van de BeCommerce Label Code van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV). Deze Code beschermt je belangen als consument. Je vindt meer informatie over de garanties van het BeCommerce Label op www.becommerce.be

Large Popmerchandising BVBA is lid van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV). Dit betekent dat Large Popmerchandising BVBA eveneens de Gedragscode van het BDMV respecteert.

Voor vragen kun je steeds terecht bij de online bemiddelingsdienst op www.becommerce.be. Je kunt ook een klacht indienen bij het Comité van Toezicht van het BDMV, Buro&Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel. Large Popmerchandising BVBA aanvaardt de tussenkomst van het Comité van Toezicht van het Belgisch Direct Marketing Verbond voor alles wat het BeCommerce Label betreft.

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Belgische rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Large is gevestigd bevoegd, tenzij Large voor de rechter van jouw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.

Onze klantenservice staat graag voor je klaar met advies en antwoorden op je vragen. MA – VR 08:00 – 20:00 , ZA 09:00 – 18:00, ZO 11:00 – 19:00

Telefoon: 010-305 81 00
E-mail: mailbox@large.nl
Telefoon: 03-808 28 04
E-mail: mailbox@large.be
Gebruik ons contactformulier

Adres (optioneel):

Door het klikken op "Stuur e-mail" ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacyverklaring

Schrijf ons op Facebook & Co

Ook luisteren we hier graag naar je vragen en suggesties. Rammen op die toetsen!